cafea-verde-slabireCe contine CafeForm®?

CafeForm® contine cafea verde in stare pura, neprajta, motiv pentru care aroma sa este mult mai intensa, decat cea a cafelei obisnuite.

cafea-verde-slabirePentru procesarea boabelor de cafea verde si transformarea acestora in forma solubila, nu s-au folosit chimicale. CafeForm® are la baza doar boabe verzi, neprajite, de unde gustul diferit fata de cel clasic. In timpul procesarii, boabele de cafea verde sunt spalate de mai multe ori si apoi sunt uscate. Datorita procesului de prelucrare in care nu sunt implicate pesticide, fertilizatori chimici sau alte substante artificiale, CafeForm® nu contine toxine sau impuritati.

Cafelei verzi, neprajite, i se alatura in compozitie si fibra de acacia - o planta bogata in fibre, care scade pofta de mancare si faciliteaza eliminarea caloriilor ingerate.

Proprietatile CafeForm®

CafeForm® este o sursa naturala foarte bogata de antioxidanti. Antioxidantii sunt compusi naturali care au rolul de a reduce efectele toxice ale radicalilor liberi.

Principalii antioxidanti din cafeaua verde sunt polifenolii

Studii clinice au demonstrat ca antioxidantii de tip polifenoli sunt absorbiti rapid de corpul uman si protejeaza organismul impotriva distrugerii celulelor.

Antioxidantii din cafeaua verde sunt mai puternici chiar si decat cei care se afla in ceaiul verde.

O ceasca de CafeForm® furnizeaza aproximativ 400 mg de antioxidanti, respectiv 160 mg polifenoli.

cafea-verde-slabire

Insa, cafeaua verde se remarca prin continutul inalt de acizi clorogenici. Acidul clorogenic, prezent in cafeaua verde, neutralizeaza radicalii liberi care ataca structura sistemului celular.

De ce veti slabi cu CafeForm®

Acidul clorogenic din CafeForm® accelereaza metabolismul si inhiba aportul de glucoza in intestine. De asemenea, acidul clorogenic reduce si absobrtia zaharului in organism.

10 grame de cafea verde consumata dimineata influenteaza reducerea grasimilor din corp. Mai precis, 1 ceasca de CafeForm® in fiecare dimineata ajuta la topirea depozitelor de grasime.

cafea-verde-slabire

Numele meu este Alina si sunt consilierul dvs. pe probleme de greutate.

Pentru a va putea recomanda cura CafeForm cel mai bine adaptata obiectivului dvs. de greutate

cafea-verde-slabire

cafea-verde-slabireVa stam la dispozitie si la numarul de telefon:

021.208.70.77

L-V : 08:00 - 18:00
Sambata : 08:00 - 14:00